Fit Healthy Fabulous
Rode bieten lasagne

Ik ben dol op rode bietjes en niet alleen vanwege de kleur maar ook omdat bietjes gewoon weg lekker en gezond zijn.
Dus ben ik aan de slag gegaan om die ,van de buitenkant uitziende saaie bietjes in een nieuw jasje te steken.
Rode bieten lasagne:
Je hebt nodig voor 2 personen
3 voorgekookte rode bietjes
1 kleine koolselderij
1 appel
9 plakjes kipfilet
1 bolletje mozzarella
Peper en zout
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Zet een pan water met een snufje zout op het vuur en breng dit aan de kook.
Snijd de onderkant van de koolselderij er af en haal er vervolgens 9 dunne plakjes vanaf.
Haal de schil er af en doe ze in het kokende water, even kort blancheren.
Snijd vervolgens rode bietjes, appel en de mozzarella in dunne plakjes.
Pak een kleine ovenschaal en leg hier bakpapier in, bedek de bodem met een laagje koolselderij, hierna doe je de bietjes er op , de appel en als laatste de kipfilet, dit herhaal je net zo lang tot alles op is, eindig met een laag bietjes.
Als laatste verdeel je de mozzarella over de bietjes en strooi je er wat zout en peper over.
Zet het in de voorverwarmde oven voor ongeveer 20 minuten.
Eventueel nog 3 minuten onder de grill.
Eet smakelijk!
Liefs Maaike